Geoffrey & Liesbeth

Over ons

Op 1 september 2007 hebben Liesbeth en Geoffrey Poolcentrum 4 Friends overgenomen. Als jonge ondernemers hebben zij met passie en plezier het poolcentrum opgeknapt en gemaakt tot wat het nu is! Je kunt hier terecht voor een potje poolen, snookeren, biljarten of darten, maar ook voor de gezelligheid aan de bar! We hebben ervoor gezorgt dat Poolcentrum 4 Friends zowel binnen als buiten tilburg goed op de kaart gezet is! Iedereen is welkom om de gezelligheid te komen proeven aan de Koestraat 144 te Tilburg.

Bereikbaarheid

Ons poolcentrum is goed bereikbaar! Vanaf het centrum van Tilburg is het ongeveer 5 minuten lopen naar Poolcentrum 4 Friends (Koestraat 144, Tilburg). Mocht je van verder komen dan hebben wij voldoende parkeergelegenheid.


Reserveren

Omdat we het maar liefst 17 pooltafels, 4 snookertafels en 1 carambooltafel hebben hoef je bij ons nooit lang te wachten op een plekje!
Wil je toch reserveren dan kan dat natuurlijk altijd (Tel: 013 544 22 81).

De huiskamer

Naast het gezellige poolcentrum hebben we ook een sfeervol ingerichte huiskamer. Hier kun je voor, tijdens of na het poolen gezellig een drankje drinken, sigaretje roken en gebruik maken van een van onze bordspelletjes.
Wanneer er grote sportevenementen zijn dan worden deze op groot scherm getoond! De huiskamer is ongeveer 75 m2 en is ook erg geschikt voor feestjes of partijtjes. Deze ruimte is dan ook apart te reserveren! Wij kunnen, in overleg, een feest op maat aanbieden!

Openingstijden

Poolcentrum 4 Friends is geopend tussen:Tarieven

De tarieven van Poolcentrum 4 Friends zijn:


ActiesVoor meer informatie over deze acties kunt u terecht bij het personeel achter de bar.