Rookruimte


ontspanning

Sinds het rookverbod in de horeca van kracht is hebben wij ons poolcentrum rookvrij gehouden. Om de roker toch tegemoet te komen hebben we een gezellige en sfeervolle huiskamer gecreƫerd. Op deze 75 m2 hebben wij een aantal zithoekjes waar je gezellig met elkaar van een drankje en/of sigaretje kunt genieten. Er zijn ongeveer dertig zitplaatsen in de huiskamer. Door de grote van de huiskamer kan een niet-roker er ook prima zitten zonder erg veel last te hebben van de rook van de rokers.

ontspanning


ontspanning

Naast de rookruimte is de huiskamer ook erg geschikt om met vrienden en vriendinnen te genieten van een gezellig bordspel. Schaken, mens erger je niet, jenga, Stef stuntpiloot of een gezellig kaartspel, genoeg voor uren speelplezier! Mocht je niet van bord- of kaartspellen houden kun je in de huiskamer ook een gokje wagen op een van onze fruitautomaten. Ook biedt de huiskamer de mogelijkheid om een partijtje te darten.

Borrels & feesten


ontspanning

De huiskamer biedt veel en goede mogelijkheden om een feest in te organiseren. Wanneer we de meubels verplaatsten en er statafels voor in de plaats zetten is de huiskamer geschikt voor ongeveer 100 mensen. De huiskamer voorziet in een eigen sanitaire voorziening. U heeft op uw feest ook de keuze om wel of niet te laten roken. Ook hebben we een klein podium voor een eventuele liveband of singer/songwriter.

"Wanneer je geen enkel sportevenement wilt missen of het gewoon gezellig vind om met een aantal andere voetbal te kijken dan ben je in de huiskamer van Poolcentrum aan het juiste adres. De huiskamer heeft een beamer met groot scherm hangen waar zo veel mogelijk sportwedstrijden uitgezonden worden."