;

Carambool / biljart

Biljarten, is dat niet iets van vroeger? Wij denken van niet. Hoewel het spel in populariteit de laatste jaren voorbij is gestreefd door poolen, blijft een potje carambolebiljart een fantastische uitdaging. Libre, bandstoten, driebanden, de spelvarianten zijn bijna onuitputtelijk. Leuk om de avond mee af te sluiten.

‘Biljarten, dat deed mijn opa met zijn vrienden. Waren ze hevig gefrustreerd als ze de bal misten. Ik vond dat zó raar. Maar toen ik laatst zelf een potje speelde, kwamen bij mij dezelfde emoties los. Grappig wat zo’n spelletje met je kan doen.

Eeuwenoude traditie biedt volop uitdaging
De opzet van het biljartspel is simpel: probeer met jouw stootbal de twee andere ballen te raken. In het libre spel mag je dat zowel direct als indirect, dus via een of meerdere banden doen. Vind je dat saai worden, dan kun je de moeilijkheidsgraad verhogen door je bijvoorbeeld aan bandstoten of driebanden te wagen. In het ene geval moet de stootbal minimaal één band raken voordat hij de laatste bal raakt. Bij driebanden moeten er drie banden worden geraakt. Nog lastiger wordt het bij het kunststoten, waarbij de ballen een vooraf uitgetekend patroon moeten volgen. Maar ja, dat is dan ook alleen voor de échte experts weggelegd. Of … durf jij de uitdaging wel aan?

Poedel
Het biljartspel kent een eeuwenoude traditie en heeft een geheel eigen vocabulaire opgebouwd. ‘Het biljart loopt niet’, ‘Er zat gras achter’ of ‘Hij ligt stijf in de hoek’, zijn enkele vaste oneliners. Ook de dieren doen het goed in het biljarten: ‘Een koe mis’ of ‘Een zwijn’ staan respectievelijk voor heel erg veel mis en een ontzettende geluksbal. En uiteraard is daar de ‘Poedel’ voor een totaal puntenloze beurt.

Openingstijden

Maandag 14.00 - 01.00 uur
Dinsdag 14.00 - 01.00 uur
Woensdag 14.00 - 01.00 uur
Donderdag 14.00 - 01.00 uur
Vrijdag 14.00 - 02.00 uur
Zaterdag 13.00 - 02.00 uur
Zondag 13.00 - 01:00 uur

Tarieven


Biljarten

Maandag tot en met Zondag € 9,00


Onze prijzen zijn uurtarieven per pool-, biljart- of snookertafel.
Deze tarieven reken je af per minuut. Wanneer je 1 uur en 10 minuten speelt, betaal je ook voor 1 uur en 10 minuten. De kassa berekent dit automatisch.

Acties

Studentenkorting
Op vertoon van je college- of studentenkaart krijg je 35% korting op het huren van een biljarttafel (van maandag tot en met vrijdag, tot 18:00 uur).

Spaarsysteem
Verdien een uur gratis biljarten na 10 betaalde uren (lever je voucher bij de eerstvolgende keer in).

Voor meer informatie over deze acties kunt u terecht bij het personeel achter de bar.

Onze activiteiten

Omdat we het maar liefst 17 pooltafels, 1 snookertafels en 1 carambooltafel hebben hoef je bij ons nooit lang te wachten op een plekje!
Wil je toch reserveren dan kan dat natuurlijk altijd (Tel: 013 544 22 81).

Poolen in Tilburg

Pool

17 professionele SAM Pooltafels
Snookeren in Tilburg

Snooker

1 professionele snookertafel
Biljarten in Tilburg

Carambool

1 professionele biljarttafel
Darten in Tilburg

Darts

5 professionele dartbanen

Contact

Kom poolen in het grootste en gezelligste poolcentrum van Tilburg! Wij hebben maar liefst 17 professionele pooltafels voor zowel de recreanten als de professionele poolers.
Naast poolen kun je bij ons ook terecht voor snookeren, biljarten, darten of om gezellig een drankje te drinken in onze huiskamer.

Koestraat 144
5014EG Tillburg

info@poolcentrum4friends.nl

013 544 22 81

Bedankt voor uw bericht, u hoort zo spoedig mogelijk van ons.