;

Darts

Darten doe je bij Poolcentrum 4 Friends in de grote zaal of in Sportsbar 4 Friends. Of je nou professional bent of een recreatieve spelen, wij ontvangen je graag. Geen eigen pijltes? Vraag het even aan de bar en wellicht hebben wij nog een setje liggen die je kunt lenen.

‘Darten kan je in Tilburg overal doen. Maar ik kies niet zomaar voor 4 Friends. De sfeer daar is heel speciaal.’

‘Aan het eind van een avondje poolen spelen we vaak nog een potje darts. Lekker relaxed’

Ideale teamsport
Met Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en de Tilburger Benito – Big Ben – van de Pas dart Nederland een aardig pijltje mee op het mondiale niveau. Het aloude ‘vogelpik’ blijft zich ontwikkelen, maar toch blijft darts een zeer laagdrempelig spel. Honderden jaren geleden ontstond het door met speren op wijnvaten (barrels), te gooien. Tegenwoordig wordt gelukkig een kleiner formaat pijlen gebruikt. Waarbij de naam ‘barrel’ overigens nog steeds van toepassing is!

De meeste bekende spelvormen van darts zijn 501 en tac-tics. Bij de eerste moet je 501 punten wegspelen en precies op 0 uitkomen. De worp waarmee je op 0 uitkomt moet een ‘dubbel’ zijn. Dus de buitenste ring of een bulls eye.

Voor beginners is tac-tics zeer toegankelijk. Hierbij moet je de getallen 10 tot en met 20 en de bull drie keer raken. Zodra je een getal hebt ‘dichtgegooid’ en de tegenstander nog niet, scoor je punten als je dit getal nog eens raakt. Winnaar is degene die alle getallen heeft dichtgegooid en de meeste punten heeft.

Teamsport
Tac-tics leent zich prima voor teams. Leuk voor een personeelsavond of zomaar met je vrienden!

Openingstijden

Maandag 14.00 - 01.00 uur
Dinsdag 14.00 - 01.00 uur
Woensdag 14.00 - 01.00 uur
Donderdag 14.00 - 01.00 uur
Vrijdag 14.00 - 02.00 uur
Zaterdag 13.00 - 02.00 uur
Zondag 13.00 - 01:00 uur

Tarieven


Darten

Darten doen je bij ons gewoon gratis!
Onze activiteiten

Omdat we het maar liefst 17 pooltafels, 1 snookertafels en 1 carambooltafel hebben hoef je bij ons nooit lang te wachten op een plekje!
Wil je toch reserveren dan kan dat natuurlijk altijd (Tel: 013 544 22 81).

Poolen in Tilburg

Pool

17 professionele SAM Pooltafels
Snookeren in Tilburg

Snooker

1 professionele snookertafel
Biljarten in Tilburg

Carambool

1 professionele biljarttafel
Darten in Tilburg

Darts

5 professionele dartbanen

Contact

Kom poolen in het grootste en gezelligste poolcentrum van Tilburg! Wij hebben maar liefst 17 professionele pooltafels voor zowel de recreanten als de professionele poolers.
Naast poolen kun je bij ons ook terecht voor snookeren, biljarten, darten of om gezellig een drankje te drinken in onze huiskamer.

Koestraat 144
5014EG Tillburg

info@poolcentrum4friends.nl

013 544 22 81

Bedankt voor uw bericht, u hoort zo spoedig mogelijk van ons.